karácsony

A szokatlanul meleg november sem lehet akadály – 3 apróság, amitől karácsonyi hangulatba kerültök

Biztosak vagyunk benne, hogy a 2018-as szokatlanul meleg novemberről sokat fogunk beszélni. Az, hogy alig 40 nappal karácsony előtt még mindig közel 20 fok van, nehezen hozza meg az ünnepi hangulatot. Nem szeretnénk ehhez hozzászokni, de most inkább egy kis segítséggel érkezünk. A Fészertitkok sorozat háziasszonyával, Berencsi Tücsivel három olyan apróságot készíthettek el, amely ünnepi hangulatot teremt. A legszebb az egészben, hogy ezeket az apróságokat akár ajándékba is adhatjátok. Tartsatok velünk!

fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok!

Objektum doboz
mince-pie-angol-karacsonyi-suti-copy1

Karácsonyi klasszikusok – hibátlan receptek egy helyen

A karácsonyi menü sokféle lehet, vannak, akik mindig újítanak, és olyanok is, akik ragaszkodnak az ünnepi klasszikusokhoz. Mivel többnyire ezek ritkábban készített ételek, összegyűjtöttük a mi jól bevált hagyományos kedvenceinket, amelyeket szívből ajánlunk az ünnepi asztalra.

Kattintsatok ide >>> a receptekért!