Egyéb kategória

Kukoricapalacsinta – villámfogás bögrés recepttel

A kukoricapalacsinta az egyik legújabb kedvenc, gyors, pofonegyszerű és nagyon finom, szaladós napokon tejföllel vagy salátával gyors ebédnek vagy vacsorának, tejföllel vagy salátával tökéletes megoldás, ráérős napokon akár reggelire is készíthetjük.

vous - 2018.11.13.
Kukoricapalacsinta – villámfogás bögrés recepttel

A konzerv kukorica sokkal többet tud, mint ahogy leggyakrabban használjuk, salátába téve vagy a rizsköretet színesítve vele. Ráadásul olcsó, bárhol beszerezhető, hosszan eltartható, és remek segítséget nyújt, amikor gyorsan kell összedobnunk valami finom és laktató ételt. Ezért mindig érdemes belőle pár dobozzal tartani belőle a spájzban vagy a polcon.

Ez a palacsintás változat például percek alatt megvan egy turmixban vagy késes robotgépben, és pihentetés nélkül süthető!

Ez a kukoricapalacsinta kukoricadarával és liszttel készül, no meg persze szemes csemege kukoricával, bátran használható alapreceptként is, és gazdagítható bármilyen zöldfűszerrel, ami frissen vagy akár szárítva a rendelkezésünkre áll, de például finomra vágott újhagymát is tehetünk bele. Úgy a legfinomabb, ha turmixoláskor maradnak benne nagyobb kukoricadarabok, amik édesen roppannak a fogunk alatt!

Kukoricapalacsinta recept >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek