Kukoricapalacsinta - villámfogás bögrés recepttel

Kukoricapalacsinta – villámfogás bögrés recepttel

A kukoricapalacsinta az egyik legújabb kedvenc, gyors, pofonegyszerű és nagyon finom, szaladós napokon tejföllel vagy salátával gyors ebédnek vagy vacsorának, tejföllel vagy salátával tökéletes megoldás, ráérős napokon akár reggelire is készíthetjük.

A konzerv kukorica sokkal többet tud, mint ahogy leggyakrabban használjuk, salátába téve vagy a rizsköretet színesítve vele. Ráadásul olcsó, bárhol beszerezhető, hosszan eltartható, és remek segítséget nyújt, amikor gyorsan kell összedobnunk valami finom és laktató ételt. Ezért mindig érdemes belőle pár dobozzal tartani belőle a spájzban vagy a polcon.

Ez a palacsintás változat például percek alatt megvan egy turmixban vagy késes robotgépben, és pihentetés nélkül süthető!

Ez a kukoricapalacsinta kukoricadarával és liszttel készül, no meg persze szemes csemege kukoricával, bátran használható alapreceptként is, és gazdagítható bármilyen zöldfűszerrel, ami frissen vagy akár szárítva a rendelkezésünkre áll, de például finomra vágott újhagymát is tehetünk bele. Úgy a legfinomabb, ha turmixoláskor maradnak benne nagyobb kukoricadarabok, amik édesen roppannak a fogunk alatt!

Kukoricapalacsinta recept >>>

Forrás:
Depositphotos