Egyéb kategória

A volt Spice Girls tag megpróbált öngyilkos lenni

Mel B, vagyis Melanie Brown 2014. decemberében próbált meg öngyilkosságot elkövetni élet egy különösen mély pontján - derül ki új könyvéből.

vous - 2018.11.18.
A volt Spice Girls tag megpróbált öngyilkos lenni

Az énekesnő Brutally Honest (Brutálisan őszinte) című memoárjában vall életének sötét pillanatairól, melyek közé az is tartozott, amikor lenyelte a gyógyszereket, miután akkori férjével, Stephen Belafontével vacsorázott. Mel B, aki az X Factor zsűritagja azt sem hallgatta el, hogy miközben az élete elbűvölőnek tűnt, ő maga érzelmileg padlón volt. „Csúnyának éreztem magam és úgy éreztem, elárult az az ember, aki egyszer azt ígérte, hogy szeretni fog és megvéd. Ő volt a férjem és menedzserem, Stephen" – magyarázza. 
Azonban, miután az utolsó tablettát is lenyelte, Mel B rájött, hogy hibát követett el, hogy az öngyilkosság nem válasz

Objektum doboz

„Kellett, hogy számítson az életem. Kórházba kellett mennem "- írja, hozzátéve, hogy bár az emlékei ebből az időből homályosak, emlékszik arra, hogy nekicsapódott az ajtónak, ami látható nyomokat is hagyott az arcán és a vállán. Végül sikerült eljutnia a kórházba, ahol megmentették az életét.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja az ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ajánlott cikkek