Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik

Ők azok, akik megérzik, bármi történjék is körülöttük, anélkül tudják, mi van a másikkal, hogy az egy szót is szólna. Túlzásnak tűnik mindez, de ez az 5 csillagjegy már most is érzi, hogy nem így van, mert amint a helyzet úgy alakul, ők máris érzik azt a furcsa, elmagyarázhatatlan érzést a gyomruk környékén, az orrukban, az egész testükben, hogy valami történt vagy éppen történik, ami fontos lehet számukra. S még így is megeshet velük, hogy figyelmen kívül hagyják az intuíciójukat – talán még ők sem hiszik el, hogy milyen szuperképesség birtokában vannak. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik.

vous - 2018.11.18.
Ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik

Rák

A Rákok érzékenysége és intenzív érzelemvilága közismert, ezekkel pedig szinte kéz a kézben jár a megérzések fokozott jelenléte is. A belső hangjuk azonban nemcsak az ismerősök esetében jelez, hanem képesek felismerni az idegenek érzelmeit is. Ők azok, akikkel ha beszélünk, pontosan tudják, mit érzünk, nekik nem kell elmagyarázni.

Halak

Az intuitív jelek általában kreatívak, így van ez a Halak jegy szülöttei esetében is. Az inspirációik gyakran a megérzéseikből fakadnak, csak követik az intuíciójukat anélkül, hogy tudnák, miért éppen azon az úton kell haladniuk. Sokan megkérdőjelezhetik ezt a fajta alkotófolyamatot, pedig ilyen egyszerű – a Halak rendkívül érzékenyek, akkor is megérzik a dolgokat, ha azok fizikailag nincsenek jelen.

Skorpió

A Skorpiók intuíciója különösen más emberekkel kapcsolatban működik. Gyakorlatilag pillanatok alatt képesek megállapítani, ha valaki hazudik. Nem számít, mit és hogyan ad elő a másik, a Skorpiók rögtön tudják az igazságot. Meg lehet próbálni, de nem érdemes kísérletezni azzal, hogy bárki is becsapjon egy Skorpiót, mert az szinte azonnal kiderülhet.

Nézzétek meg melyik két csillagjegy rendelkezik még rendkívüli megérzésekkel!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek