Egyéb kategória

Ezt a 3 dolgot minden héten tisztítsátok ki otthon

Az otthonotok bizonyos részei mágnesként vonzzák a port és a szennyeződéseket. Érdemes megtudnotok, melyek azok a felületek, amik egy kis extra figyelmet érdemelnek. Van ugyanis három olyan dolog a lakásotokban, amit hetente kellene takarítanotok.

vous - 2018.11.18.
Ezt a 3 dolgot minden héten tisztítsátok ki otthon

A Mind Bodygreen Melissa Maker természetes takarító szakértőt kérdezte meg, hogy melyek azok a dolgok, amikre nagyobb figyelmet kell fordítanotok a takarítás során.

Ezt a három dolgot tisztítsátok le minden egyes héten:

  1. A bejárat és a bejárat utáni helyiség
    Itt fordulnak meg a legtöbben és a legtöbbször. A szennyeződések 80 százaléka a bejárati ajtón és az előszobán keresztül érkezik az otthonotokba.
  2. Hűtőszekrény
    A makacsabb foltokhoz használjatok mosogatószer, víz és sütőpor keverékét. A heti nagybevásárlás tökéletes alkalom a hűtőszekrény kitisztítására.
  3. Mosdó
    A fürdőszobátokban a mosdó mágnesként vonzza a szennyeződéseket, gondoljatok csak bele, mi minden megy át rajta, kerül bele. Kézmosáskor szennyeződések, smink, fogkrém, stb. A mosdó letakarítása után csöpögtethettek bele néhány cseppet a kedvenc illóolajotokból, hogy még jobb illata legyen. Ne hagyjátok ki a tükröt sem.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek