Egyéb kategória

3 stratégia, amivel az ünnepek alatt is nyugodtak és kipihentek lehettek

A legtöbben már valószínűleg alig várjátok az ünnepeket, de ez az időszak sokszor több stresszel is jár. A karácsonyi készülődés, sütés-főzés, nagy ebédek, vacsorák, szilveszteri partik megterhelik az energiaszinteteket és a gyomrotokat is. Néhány egyszerű rutinnal nyugodtan, boldogan és egészségesen telhetnek az ünnepek.

vous - 2018.11.18.
3 stratégia, amivel az ünnepek alatt is nyugodtak és kipihentek lehettek

A Mind Bodygreen egyszerű praktikái által könnyedén átvészelhetitek az ünnepi szezont.

Első az egészséges, fitt szervezet

Ez nem azt jelenti, hogy még keményebben kellene edzenetek az edzőteremben, ellenkezőleg, lassítsatok le egy kicsit. Iktassatok be egy kis extra Pilates edzést, ami csökkentheti a stresszt, a szorongást és az izomfeszültséget.

Illóolajok

Az ünnepi időszakban esténként testeteknek és lelketeknek is jót tesz egy kis illóolajos fürdő. Relaxáljatok, kapcsolódjatok ki a kedvenc illataitokkal.

Ne terheljétek túl a gyomrotokat

Bár a karácsony sok családban a nagy evésekről szól, vigyázzatok, hogy ilyenkor se terheljétek túl a gyomrotokat a nehéz ételekkel, desszertekkel. Igyatok elegendő vizet, télen is fontos a megfelelő folyadékbevitel, nemcsak nyáron. A több fogásos ebédek után válasszatok könnyed, egészséges vacsorát.

Forrás:
depositphotos
Ajánlott cikkek