Egyéb kategória

3 híresség, aki segít abban, hogy elfogadjátok a testetek

Sztárok, akik nem felelnek meg az ideálnak, de nem bánják.

vous - 2018.11.20.
3 híresség, aki segít abban, hogy elfogadjátok a testetek

Chrissy Teigen

Teigen nem félt megosztani második gyermeke születésa után, hogy mennyire megváltozott a teste. Balin töltött nyaralásukról osztott meg bikinis fotókat „mamatest” felirattal, majd nem sokkal később ezt az üzenetet küldte a rajongóinak: "Csodálatos, hogy az Instagramon az emberek gyönyörű testüket mutogatják és büszkék rá. De közben könnyen elfeledkezhetünk arról, hogy hogyan is néz ki egy átlagos test, amikor mindenki gyönyörű. Ezért sem igazán nevezném ezt a "test felvallásának", mert még nem tartok ott, még mindig nagyon bizonytalan vagyok. De boldog vagyok, hogy bárkit is arra ösztönzök, hogy jobban érezze magát a bőrében".

Objektum doboz

Rihanna

Rihanna idén Savage x Fenty nevű fehérnemű-márkájával bátorítja a nőket, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. A kollekció darabjai széles méretskálán mozognak az XS-től 3XL-ig, a melltartók 32A-tól 40DDD-ig kaphatók. Az idei New York Fashion Week-en igazán üde színfoltott jelentett bemutatója, ahol nemcsak plus size, hanem várandós modellek is a kifutóra léptek.

Objektum doboz

Drew Barrymore 

Drew Barrymore szintén azok közé tartozik, akik nem hajlandók szégyellni a súlygyarapodást. A Late Night Show adásában James Corden-el beszélt arról, hogy hányan kérdezték meg, terhes-e, azért, mert gyarapodott a súlya. Arról is mesélt, hogy a Santa Clarita Diet című televíziós sorozat forgatásakor szigorúan vegán étrendet tart, amikor azonban nincs felvétel, "élvezi" az életet, és elengedi magát. Azt mondta: "Hallottam, hogy Washington Denzel ezt teszi, és nem tudom, mert csak el akarom hinni, nem akarom tudni, hogy ez nem igaz, de csak élvezi az életét, majd visszahúzza magát, amikor filmek és csodálatosan néz ki, szóval megadom a teljes "Denzelt", még akkor is, ha ez létezik, vagy sem, és hagytam magam.

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek