Egyéb kategória

Karrierlehetőségek a horoszkópotokra hangolva

Sok minden miatt fordulunk a horoszkópunkhoz, hogy segítsen utat mutatni, esetleg dönteni bizonyos helyzetekben, vagy egyszerűen csak jó dolog megfigyelni, hogy valóban meg van-e írva a sorsunk előre a csillagokban. Miért lenne ez másképp a munkahelyünkkel, a karrierünkkel kapcsolatban?

vous - 2018.11.20.
Karrierlehetőségek a horoszkópotokra hangolva

Vízöntő

A jegy szülöttei szeretnek egyediek lenni, ami a munkájukra is jellemző. Éppen ezért jó munka lehet számukra amelynek révén segíthetnek az embereknek, a világnak. A szociális, humanitárius munkák a legmegfelelőbbek.

Halak

Egy igazi álmodozó a Halak, vagyis nem meglepő, hogy szereti azokat a munkákat, amelyek igen érdekesek, és esetleg az emberek kiszolgálásától sem állnak távol. De persze nem (csak) a vendéglátásról lehet szó. Lehet akár művészet vagy a technika világa, a lényeg, hogy az embereknek szóljon a munkája produktuma.

Kos

Felfedező típus a Kos, vagyis az a legjobb, ha a szabadban végezhető munkákat keres magának. És inkább kerüljék az asztal melletti foglalkozásokat. A saját vállalkozás is jó ötletnek tűnik.

Bika

A Bikák szeretik az állandóságot. Amíg szeretettel végzik a munkájukat, addig senki a világon nem állíthatja meg őket. Éppen ezért jó vállalkozók, hiszen mindaddig boldogan kelnek fel reggelente, amíg látják a lehetőséget a munkájukban. Olyan munka kell nekik, amit szeretnek csinálni, például amivel segíthetnek másoknak, vagy kétkezi munkát végezhetnek.

Ikrek

Az Ikrek jól kommunikálnak. Mindig is szenvedély tölti el őket, ha hírekkel szolgálhatnak másoknak. Éppen ezért a média és a szórakoztatóipar kiváló terület a számukra az önmegvalósításra.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Vous
Ajánlott cikkek