Egyéb kategória

Előzzétek meg, hogy az ünnepek miatti stressz csatatérré változtassa a kapcsolatotokat

Az advent és a karácsony a békéről, a szeretetről és a családról szól, az ünnepi időszak mégis az év egyik legstresszesebb időszaka. Készítsétek fel párkapcsolatotokat a közelgő feszült napokra, hetekre, hogy az ünnepek után egy még összetartóbb, még boldogabb párként kezdjétek az újévet.

vous - 2018.11.21.
Előzzétek meg, hogy az ünnepek miatti stressz csatatérré változtassa a kapcsolatotokat

A legtöbben még stresszesebbek vagytok az ünnepi időszakban, mint máskor, és ez kihat a kommunikációs, problémamegoldó képességeitekre is. A stressz egyik forrása lehet az a nyomás, hogy boldognak kell éreznetek magatokat. Ebben az időszakban nagy lehet a pénzügyi nyomás is, az ajándékok vásárlása, az ünnepi fogások alapanyagainak beszerzése.

Mindez árthat a párkapcsolatotoknak, de vannak olyan dolgok, amiket megtehettek, hogy könnyebben átlendüljetek a kihívásokon.

A Mind Bodygreen az alábbiakat javasolja.

  • Készüljetek fel a stresszre, különösen arra, amivel mindketten szembenéztek: gondoljátok át, mi a legnehezebb helyzet, amivel szembe kell néznetek, ami megnehezíti és feszültté teszi az ünnepeket.
  • Alakítsatok ki egy közös stratégiát a buktatók ellen
  • Töltsetek együtt időt kettesben, párként is
  • Hozzátok létre kettőtök közös ünnepi hagyományait
  • Legyetek megbocsátóak és rugalmasak: tudjátok jól, hogy az ünnepi időszak stresszes, ezért bocsássátok meg partnereteknek, ha rossz napja van. Ha a lehető legnagyobb támogatást nyújtjátok egymásnak, akkor a nehézségeknek nem kell nagyobb konfliktussá átalakulniuk.
  • Ne hagyjátok figyelmen kívül az intim kapcsolatot sem
  • Tartsátok meg a humorérzéketeket.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.