Egyéb kategória

3 romantikus film, mely visszaadja a hiteteket a szerelemben

Egy kis romantika mindig felvillanyozza az embert, akár párban él, akár az igazit keresi. A szerelmes filmek és történetek segítségével romantikus hangulatba kerülhetünk, és elkezdhetünk újra hinni a szerelem erejében.

vous - 2018.11.22.
3 romantikus film, mely visszaadja a hiteteket a szerelemben

Bár a hétköznapok legtöbbször nem a romantikus filmekre hasonlítanak, jólesik néha egy kicsit beleélni magunkat a happy enddel végződő történetekbe, és átcsempésznünk néhány reményteli gondolatot a való életbe.

A szerelem hullámhosszán

Tom Hanks megözvegyült apa, aki kénytelen részt venni egy rádióműsorban, miután a fia betelefonál, hogy új feleséget keressen az apjának. A történetét a világ minden táján hallják, így temérdek levelet kap seattle-i otthonában. Az egyik hallgatót, Meg Ryant annyira megindítja a történet, hogy úgy dönt, találkozniuk kell. Bár már menyasszony, levelet ír a férfinak, hogy találkozzanak az Empire State Building tetején, Valentin-napon.

Forrás:
iStock
600

Még egy kis filmajánló, nézzétek meg ezeket a filmeket is:

7 film az esős, borongós őszi délutánokra

Kevés olyan jó dolog van az őszben, mint amikor egy takarba burkolózva lekuporodunk a kanapé végében vagy a nagy, kényelmes fotelben, körbevesszük magunkat édességgel és sóssal, majd indítjuk a filmeket – akár egyedül, akár a szerelmünkkel, akár a barátnő(i)nkkel igazi novemberi program.

Ajánlott cikkek