Egyéb kategória

Lófarkat kötött Katalin hercegné egy nem mindennapi hajbavalóval

Katalin hercegné egyik védjegye a gyönyörűen a vállára omló hajzuhataga, amit olykor kontyba fog, ha az esemény és a ruha úgy kívánja. Lófarkat azonban ritkán köt - persze volt már erre is példa. Nem is ez adta a küllönlegeséget a minap, amikor copfba fogta a haját, sokkal inkább a hajbavaló keltette fel a figyelmet.

vous - 2018.11.23.
Lófarkat kötött Katalin hercegné egy nem mindennapi hajbavalóval

Egy fekete masnis hajbavaló díszített a minap Katalin hercegné lófarkát, ami felkeltette a rajongók érdeklődését. Köztudott ugyanis, hogy a királyi család hölgy tagjai szigorú protokoll szerint öltözködnek, nem mindegy, hogy milyen színű az ajkuk, a körmük és persze az sem, hogy hogyan viselik a hjaukat. Egyes kiegészítők révén azonban belevihetik az öltözködésükbe a személyiségüket.

Objektum doboz

Így tett most Katalin hercegné is, aki a lófarkát egy feket bársony masnival díszítette, ami a követői szerint olyan hatást kelt a ruhájával együtt, mintha egy szépen becsomagolt karácsonyi ajándék lenne. Szerintük inspiráló és a közelgő ünnepek hangulatát idézi. Nektek hogy tetszik így Katalin hercegné megjelenése?

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek