adventi koszorú fészertitkok

Újhullámos adventi koszorú pöttyökkel és csillámmal

Ha már unjátok a klasszikus karácsonyi díszeket, megszokott adventi koszorúkat, unásig ismert ajtó- vagy asztaldíszeket, akkor nyugodtan váltsatok. Keressetek új ötleteket, nyúljatok alapanyagok felé. Az igazi ünnep úgyis a közösen eltöltött idő, a többi csak körítés. A #fészertitkok legújabb részében például újhullámos adventi koszorút készítettünk a Galaxis Műhelyben. Hogyan? Tartsatok velünk, és megmutatjuk.

fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok!

A Galaxis Műhely egy kreatív alkotóműhely Budapest belvárosában, ahol a hétköznapokban tervezői munka folyik, hétvégenként pedig kreatív workshopokkal várnak minden alkotni vágyót. Programjaik témái szezonàlisak és heti rendszerességel kerülnek megrendezésre. Ha a videó felkeltette az érdeklődéseteket, akkor a Galaxis Műhely Facebook-oldalán kaphattok bővebb információt. 

Objektum doboz
karácsony ünnep csomagolás

Még több adventi ötlet a VOUS-n