Romantikus filmjelenetek amikre mindig vágytunk – de sajna soha nem fognak összejönni Mojzes Nóra

Ezek a romantikus filmek illenek a csillagjegyetekhez

Az, hogy ki milyen filmeket szeret nézni a szabadidejében, igen sokat árul el a személyiségéről. Bár ebbe valószínűleg nem szoktunk belegondolni, de kedvenc filmjeink igenis meghatároznak minket magunkat is. Személyiségünk pedig nagyban függ a horoszkópunktól, így csillagjegyünk alapján könnyedén választhatunk filmet, sőt, azon belül még romantikus filmet is!

Kos – Holiday

Objektum doboz

A Kosok igazán határozott személyiségek, így olyan filmeket kedvelnek, amelyekben kicsit magukra ismerhetnek. Nem szeretik a buta, semmitmondó történeteket, így a Holiday tökéletes lehet a számukra. A Holiday két olyan nőről szól, akik pár hétre házat és leginkább életet cserélnek, ami rengeteg bonyodalomhoz vezet.

Bika – Dirty Dancing

Objektum doboz

A Bikák kifejezetten szeretik azokat a filmeket, amelyek szenvedélyesek és valamilyen módon zenés, táncos filmek. Éppen ezért az örök klasszikus Dirty Dancing valószínűleg már így is a kedvenc filmjeik közé tartozik, de ha eddig kihagyták Baby táncos kalandjait, akkor a mai napon ezt mindenképpen pótolniuk kell!

Ikrek – 500 nap nyár

Objektum doboz

Az Ikrek egy kicsit mindig különcnek érzik magukat, mert különleges személyiségük van. Az 500 nap nyár főszereplője egy hasonlóan különc lányba szeret bele, aki teljesen felforgatja az életét. A szerelem végkifejletét nem áruljuk el, hátha valaki még nem látta a filmet.

Nézzétek meg a többi csillagjegyhez tartozó filmet is!