karácsonyi ruha

Egyszerűen elegáns, jól kihasználható ruhák magyar nőktől magyar nőknek

Ahogy közelednek a téli napok, az ünnepek, úgy nő az igényünk arra, hogy legyen egy elegánsabb ruhadarab is a gardróbunkban. Nem szeretnénk arra biztatni benneteket, hogy ezeket az olcsó fast fashion üzletekben szerezzétek be. Tervezzetek inkább hosszú távra és válogassatok magyar márkáktól. Olyan nőktől, akik nekünk, hétköznapi nőknek terveznek. Ezeket a ruhákat megfelelő kiegészítőkkel akár a céges karácsonyi buliban, a családi karácsonyi vacsorán, de jövőre akár színházban vagy esküvőn is viselhetitek – akár egymás után többször is. Örök darabok következnek, amelyek nem mennek ki a divatból.

1. Imogen Clothing

Bajcsai Viki márkája időtálló és elegáns darabok gyűjtőhelye. 

Objektum doboz

2. Threee

Réka, Anna és Kata – nem meglepően – hárman alkotják a Threee csapatát. A ruháik egyszerre elragadóak és jól kihasználhatók. 

Objektum doboz

3. Cabala

Elek Betti nemcsak arra gondol, hogy a ruha színe és a szabása jól álljon, hanem arra is, hogy a motivációs üzenetek, amelyek a ruhára kerülnek, biztosan passzoljanak hozzátok.

Objektum doboz

4. Enemy In The Wardrobe

A márka mögött három nő áll, mindhárman pontosan tudják, mi kell a nőnek, aki szeretne elegáns kapszulagardróbot építeni. Nekünk a kis fehér ruha abszolút kedvencünk, de érdemes szétnézni náluk.

Objektum doboz

5. Navona Fashion

Megla Rózsa neve mára összefonódott az elegancia szóval. 1997 óta öltözteti azokat a nőket, akik igényes és stílusos megjelenésre vágynak.

Objektum doboz

6. Pakamé

Overál az ünnepekre? Szerintünk: IGEN! Páncsity Kata márkáját nagyon kedveljük, fedezzétek fel ti is!

Objektum doboz