Egyéb kategória

Ötletes válaszok, ha megkérdezik tőletek: “Miért vagytok még mindig szinglik?”

Az év bármely szakában kellemetlen lehet ez a kérdés, de az ünnepi időszakban a rokonok és rég nem látott ismerősökkel találkozva talán még gyakrabban hallani lehet azt a kérdést, amitől már Bridget Jones is a falra mászott: “Miért vagy még mindig szingli?” Persze mindenkinek megvan erre a saját válasza, oka és magyarázata, de van, hogy azt nem lehet, nem illik elmondani, vagy érdemes inkább kitérni a konktérumok elől. Ímr néhány ötletes válasz, amit bármikor előhúzhattok a tarsolyotokból.

vous - 2018.11.30.
Ötletes válaszok, ha megkérdezik tőletek: “Miért vagytok még mindig szinglik?”

Legyetek szarkasztikusak: ahogyan a már említett Bridget Jones is tette: "Azt hiszem, nem segít, hogy a ruháim alatt az egész testemet csúnya kiütések borítják”.

Hassatok a lélekre: ha nem túl intim és fájó, kmeséljetek el egy részletet a legutóbbi szakításból, miszerint a pasitok meg akarta kérni a kezeteket, viszont szakítottatok, és idén már biztos senki nem kérne meg újra, hogy legyetek a felesége.

bridget jones

bridget jones
Forrás:
Instagram

Játsszátok el az értetlent: nagyokat sóhajtva nézzetek a messzeségbe: “Bárcsak tudnám, hogy miért…”

Vagy egyszerűen legyetek őszinték: még nem találtátok meg azt a valakit, akivel el tudnátok képzelni az életetek hátralévő részét. Viszont élvezitek az egyedüllétet, jól érzitek magatokat és nem aggódtok a jövő miatt.

Ajánlott cikkek