Diétás sült tejpuding

Téli rituálék, amikkel egészségesek maradhattok

A fagyos téli időjárás közeledtével ideje felkészítenetek immunrendszereteket, hogy alkalmazkodjatok a hideg körülményekhez. Mutatunk néhány téli rituálét a testi-lelki egészségetek érdekében. Nektek mi a kedvencetek?

A Mind Bodygreen összegyűjtötte orvosai kedvenc téli rituáléit, melyek segítenek, hogy életvidámak, boldogak és egészségesek maradjatok télen is.

Forró jógagyakorlatok

A verejtékezés ideális módja a méregtelenítésnek. Pozitív hatással van a stresszre, frissítő és gyógyító az elme és a test számára.

Infraszauna

Az infraszaunának számtalan pozitív hatása van, de különösen izgalmas az a képessége, hogy segít nektek a méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében.

Lépjetek kapcsolatba a kreatív énetekkel

A téli bekuckózás néha negatív hangulathoz vezet, ilyenkor próbáljatok ki valami kreatív tevékenységet. Találjátok meg a stressz- és depresszióűző kedvenc hobbitokat, legyen az lakásdekorálás, karácsonyi dekorációkészítés, karácsonyi ajándékkészítés, festés, zene, vagy bármi.

Különleges forró tejital

Használjatok párolt mandulát, kesudiót vagy kókusztejet, kurkumát, gyömbért, kardamomot és cayenne-t ízesítésként. Ezek a gyógynövények és fűszerek külön-külön is működnek, de együtt még jobban fokozzák a keringést és felmelegítenek.

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Forrás:
iStock