Egyéb kategória

Miből tudhatjuk, hogy a férfi valóban szerelmes-e vagy közömbös irányunkba?

Egy kapcsolat igen sok kompromisszumból és megfelelési kényszerből áll. Nem tudjuk, hogy mit érez a másik pontosan, és sokszor meg se merjük kérdezni, főleg a kapcsolat elején. Hiszen ha megkérdezzük, akkor úgy érezheti a másik, hogy túlságosan ráakaszkodunk és erőszakosak vagyunk. Akkor mi a teendő? Mik azok a „jelek”, amelyekből leszűrhetjük, hogy a férfi nem csak úgy „elvan” velünk, hanem valóban és őszintén szeret minket?

vous - 2018.12.01.
Miből tudhatjuk, hogy a férfi valóban szerelmes-e vagy közömbös irányunkba?

Lássuk be, a férfiaknak sokkal könnyebb dolguk van ezügyben, hiszen mi nők szinte azonnal és rendszeresen hangot adunk az érzelmeinknek. Sokszor talán inkább csendben kéne maradnunk, ám mi akkor sem bírjuk ki, és csak azért is elmondjuk, mit érzünk. A férfiak azonban sajnos vagy nem sajnos nem így működnek. Nekik sokkal több idő kell ahhoz, hogy elmondják őszintén, valójában mit is éreznek, és szó szerint harapófogóval kell akkor is kiszedni belőlük.

Ölelés

Talán apróságnak tűnik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy egy férfi hogyan ölel meg minket. Ha alapvetően nagyon kevésszer ölel meg minket, és azt is igen rövid ideig teszi, az gyanús lehet, ellenben ha mindig hosszasan ölel minket, és ezt ráadásul gyakran teszi, akkor szinte biztos, hogy szeret minket.

Olvassátok el a teljes cikket ITT!

Forrás:
Fotó: Unsplash
Ajánlott cikkek