Egyéb kategória

A jól öltözött nők 5 hétköznapi titka

Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy bizonyos helyzetekben meg kell válogatnunk a ruháinkat, de a hétköznapjainkon is szeretnénk jól öltözöttek lenni. Vannak, akik úgy tűnnek, mintha úgy születtek volna, saját stílussal, könnyeden öltözködnek, mások pedig igyekszenek hasonlóan cselekedni, ám valahogy mégsem megy nekik. Hiába veszik a különféle ruhadarabokat, próbálkoznak, igyekeznek, még csak meg sem közelítik azokat, akiknek a kisujjukban van a stílus, gondoljunk csak a francia nőkre. Mutatunk néhány ötletet: íme a jól öltözött nők 5 hétköznapi titka, amit érdemes lehet követni.

vous - 2018.12.03.
A jól öltözött nők 5 hétköznapi titka

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki valahogy mindig jól néz ki. De az is elég, ha csak a franca nőkre gondolunk, akik olyan könnyedén öltözködnek hihetetlen stílusérzékkel, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. A jól öltözött nőknek megvan a maguk titka, ami alapján vásárolnak, kiválogatják a ruhadarabokat, döntenek, hogy mit vegyenek meg és mit ne. Mutatunk néhány ötletet: íme a jól öltözött nők 5 hétköznapi titka, amit érdemes lehet követni.

Tervezetten vásároljunk

Vajon naponta hányan vannak, akik csak úgy bemennek egy-egy üzletbe, bevásárlóközpontba és vásárolnak meggondolatlanul, hirtelen ötlettől vezérelve vagy unalomból? A jól öltözött nők ezzel szemben pontos tervet készítenek arról, hogy mire van szükségük, melyik ruhadarabra, milyen stílusra és válogatnak vásárlás közben. Csak akkor indulnak vásárolni, ha szükségük van egy ruhadarabra – és csak azt veszik meg.

Szelektíven vásárolnak

Az előbb említett válogatás fontos: sokan hajlamosak olyasmikért is pénzt adni, amire egyáltalán nincs szükségük. Megveszik, mert olcsó, mert ott van, mert miért ne? Ezzel szemben azok, akik mindig jól öltözöttek, jellemzően csak ritkán, akár félévente, évente vásárolnak és csak olyan ruhákat vesznek, amikre valóban szükségük van. Az úgynevezett „alapdarabok” ott sorakoznak a szekrényükben és azokat variálják tökéletes ízléssel.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek