Fantasztikusan finom, nagyon krémes és illatos ez a krémleves, ami két kedvenccel, sütőtökkel és csicseriborsóval készül. Egészséges, olcsó, mindenmentes, mégis laktató és kellemesen fűszeres, melengető fogás, ami már a színével is felvidít a szürke-komor napokon.
Fantasztikusan finom, nagyon krémes és illatos ez a krémleves, ami két kedvenccel, sütőtökkel és csicseriborsóval készül. Egészséges, olcsó, mindenmentes, mégis laktató és kellemesen fűszeres, melengető fogás, ami
már a színével is felvidít a szürke-komor napokon.
A sütőtökkrémleves az elmúlt években igazi klasszikussá vált, nem is véletlen, hiszen ezer módon készíthető, ízesíthető és variálható, és jól fűszerezve isteni finom, testet-lelket átmelegítő napsárga csoda. Most vegán változatba készült, ami diétás és laktózmentes étrendbe is beilleszthető, nagyon egyszerű és kiadós, filléres alapanygokkal, a fűszereket leszámítva gyakorlatilag csak sütőtökkel és csicseriborsóval készül.
A leves érdekessége, hogy a csicseri kétféle formában kerül bele – egy része a levest sűríti és selymesíti összeturmixolva, a másik része pedig főszerekkel megpirítva levesbetétként készül hozzá. Nem szokványos, de fantasztikusan finom, és praktikus, hiszen a csicseri együtt sütehtő a sütőtökkel, így frappánsan egyszerű is.