Lélek

A nem kellek eléggé effektus

Megismerkedünk valakivel, elindulnak az üzenetváltások, telefonszámot cseréünk, minden tökéletes, a pasi lelkes, jófej, mi pedig a fellegekben járunk. Megtörténik az első szex, a férfi pedig rájön, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert most nincs abban az élethelyzetben, de természetesen ez nem a mi hibánk. Ismerős? Akkor köszöntünk az Y-generáció elmagányosodásának időszakában!

vous - 2018.12.04.
A nem kellek eléggé effektus

Mit jelent az, hogy nem kellek eléggé?

Nagyjából azt, hogy bár okosak, szépek, és értékesek vagyunk, vagy legalábbis annak gondoljuk magunkat neveltetésünkből fakadóan, mégsem harcol értünk egy férfi sem. Azt mondtam harcolni? Nos, ennek a közelébe sem jutunk, hiszen a pasik a legtöbb esetben csak addig tepernek, amíg meg nem kapják amit akartak. A mai fiatalságból szinte teljesen kiveszett az udvarlás fogalma, ezt inkább csak a szex előtti rituálénak tudják be. De miért nem kellünk igazán? Miért nem akarnak a férfiak manapság kapcsolatot? És mi miért hagyjuk, hogy újra és újra átgázoljanak rajtunk? 

Nézzük a pasik két legelterjedtebb és legkedveltebb lekoptatásait, amit manapság nap, mint nap használnak:

1. 356 éve volt egy nagy szerelmi csalódásom, és még nem állok készen egy új kapcsolatra.

=

Nem akarok tőled semmit, ezért felhasználom az eddigi egyetlen kapcsolatomat, ami biztos beválik, hiszen ez alapvetően a csajok lekoptató szövege, mi is tőlük lopjuk!

2. Nem fér belle az életembe most egy barátnő! Ez nem a te hibád, ha nem ebben az élethelyzetben lennék, akkor biztosan összejönnék veled!

=

Eszemben sincs lekötni magam, amikor sokkal kényelmesebb úgy, ha tőled megkapom a szexet, de kihagyom a barátnős macerákat, mint a hiszti, vagy a féltékenység. Ráadásul azzal és azt csinálok melletted, amit csak akarok, és mégcsak be se szólhatsz!

Ajánlott cikkek