Újévi babona étel

Tegyétek meg ezt az 5 dolgot még idén, hogy jobban induljon az új évetek

2019 rohamosan közeleg, de még van pár hetetek, hogy felkészüljetek az újévre, az új kihívásokra. Változtassatok néhány apró dolgon, és meglátjátok nagy hatással lesz rátok a következő évben. Ne várjatok az újévi fogadalmakkal, vágjatok bele még ma!

Sok idő van még vissza ebből az évből, hogy változtassatok az életeteken. Nem, nem teljes átváltozásra gondolunk, hanem olyan kis dolgokra, melyektől jobban érzitek majd magatokat, és könnyebben vágtok bele az újévbe.

A Good Housekeeping javaslata ez az 5 dolog, amit, ha még 2018-ban megtesztek, sokkal jobban indul majd a 2019-es évetek.

 1. Kapcsoljatok ki
  Sokszor szóba kerül a telefonmentes, netmentes időszak, és nem véletlenül. Az agyatoknak szüksége van rá, hogy néha megszüntessétek a folytonos információáramlást.
 2. Személyes kapcsolatok
  Töltsetek időt a családotokkal, barátaitokkal, kollégáitokkal. Ne halogassátok a találkozókat, szakítsatok rá időt minél előbb.
 3. Főzzetek egészségesen
  Kezdjetek el kis lépéseket tenni az egészséges táplálkozás felé.
 4. Hallgassatok zenét
  Fedezzetek fel egy új podcastot, vagy egy rég elfeledett lejátszási listát.
 5. Koncentráljatok
  Figyeljetek oda önmagatokra is, találjátok meg a megfelelő módját a stressz levezetésének, ügyeljetek a fizikai és a mentális egészségetekre is. Ne cipeljétek tovább a nehéz érzelmi poggyászt, kezdjétek az újévet tiszta lappal.
Forrás:
unsplash.com/Andrew Neel