Chopra

Ilyen volt Priyanka Chopra esküvője

Priyanka Chopra színésznő, és Nick Jonas, a Jonas Brothers énekese kedden házasodtak össze New Delhiben, fényűző szertartás keretében, melyen hollywoodi sztárok mellett az indiai miniszterelnök is részt vett.

Az esküvőt egy palotában tartották, Jodhpur-ban, a vendégek szórakoztatásáról többek között krikett meccs és bollywoodi slégerek gondoskodtak. Chopra flitteres indiai ruhát viselt, Jonas kék-fekete szmokingba öltözött a nagy eseményre.

Objektum doboz


A 36 éves Chopra és a 26 éves Jonas között idén kezdődött a heves románc, miután tavaly találkoztak az Oscar-gálán, és nem haboztak sokat az eljegyzésig sem, fittyet hányva a kettejük közti korkülönbségre. Chopra egykor elnyerte a Miss World címet, és az ABC "Quantico" című sorozatának három évadában is szerepelt, ezzel ő lett az első olyan indiai színész, aki amerikai televíziós drámában szerepelt. Indiában ő Bollywood egyik legmagasabban fizetett filmsztárja.

Objektum doboz

Nick testvéreivel, Kevinnel és Joe-val 2005-ben alapított pop-rock zenekart, a The Jonas Brothers-t, és a Disney tinédzser-csillagok tagjaként szereztek hírnevet. A zenekar 2013-ban feloszlott.