Folytonos ájulásai miatt nem tud randizni ez a lány

6 mondat, amit inkább ne mondjatok a partnereteknek

A párkapcsolatok egyik alappillére a bizalom. Csakhogy ez a bizalom igen könnyen elveszik, ha a partnerünk azt veszi észre, hogy nem vagyunk őszinték vele. Sokszor az aprónak tűnő hazugságok vagy észrevétlen elejtett mondatok is bajba sodorhatnak bennünket, illetve a kapcsolatunkat.

A nemek közötti kommunikáció sehogy sem könnyű, de lehet rajta dolgozni, ha minél jobban működő kapcsolatot szeretnénk. Íme egy kis segítség ehhez: néhány mondat, amit inkább ne mondjunk, mert vita vagy akár veszekedés is kerekedhet belőlük.

  • „Nincsenek pénzügyi problémáim. A bankomnál kiemelt ügyfél vagyok.” Nem baj, ha olykor lenullázzuk a bankszámlánkat, csak ne füllentsünk róla, hanem valljuk be, ha éppen nincs pénzünk valamire.
  • „Nem beszéltem az exemmel a szakításunk óta.” Mindenki beszél az exével a szakítás után is. Ha nem valljuk be, az még gyanúsabb lehet.
  • „Egyáltalán nem zavar.” Ha valóban így van, bármiről is legyen szó, akkor rendben van ez a mondat, de ha egy kicsit is befeszültünk valamin, ne mondjuk, hogy nincs semmi bajunk.

Nézzétek meg a többi mondatot is!

Forrás:
Pexels