Egyéb kategória

Kiderült, hogy melyik szín lesz 2019-ben az év színe

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is kihirdette a Pantone az év színét. A szakemberek azt mondták, hogy azért ezt a színt választották, mert ez az árnyalat élénk, meleg és barátságos, amely kényelmet és energiát sugároz magából - ezekre pedig nagy szükségünk lehet a folyamatosan változó, digitális világunkban. És hogy melyik ez a szín! Nézzétek, ez az!

vous - 2018.12.06.
Kiderült, hogy melyik szín lesz 2019-ben az év színe

A Pantone tehát kihirdette az év színét, ami pedig nem más, mint a 16-1546 Living Corall, amit magyarul élő korallra fordíthatnánk. A szakemberek szerint manapság a digitális technológia, a közösségi média és az igencsak felgyorsult mindennapok miatt szükségünk lehet arra, hogy új, saját és maradandó élményekre tegyünk szert, nem beszélve a tartós és mély emberi kapcsolatokról. Az élénk, meleg, energikos korall-árnyalat pedig ezt az érzést, azt az élményt adhatja meg a számunkra a maga optimista és boldog módján.

Objektum doboz

Ez a szín várhatóan visszaköszön majd a divatirpar mellett a lakberendezés, az ipari formatervezés területén, de akár az egyes termékek csomagolásán is felfedezthető lehet majd.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek