Lélek

Vedd már észre, hogy csak szexre kellesz neki!

A barátság extrákkal típusú kapcsolatok bár az elején rettentően izgalmasak, ám mi nők egy idő után hajlamosak vagyunk túl sokat érezni a másik fél iránt, ám ez sajnos bonyodalmakhoz és sok-sok átsírt éjszakához vezethet...
vous - 2023.09.07.
Vedd már észre, hogy csak szexre kellesz neki!

Már egy ideje tart a “kapcsolat”, mi természetesen már régen többet érzünk iránta, és folyamatosan azt várjuk, hogy hőn szeretett „fuckboy”-unk egyszer csak feltegye a nagy kérdést, miszerint leszünk-e hivatalosan is a barátnői. Csak várunk és várunk, ám a kérdés nem érkezik.

Mi egyre lejjebb kerülünk, és pont olyan féltékeny és labilis nővé kezdünk válni, akik soha nem akartunk lenni. Nyomozgatunk utána, mikor mit csinált, mikor volt aktív, kit lájkolt. Mindent magunkra veszünk. Folyamatosan csak mi keressük, és lassan az a kitüntetés, ha az ifjú hódító hajlandó lefeküdni velünk, majd azonnal lelépni.

Forrás: Canva

Aztán amikor már nem bírjuk tovább, elhatározzuk, hogy a sarkunkra állunk, hiszen erős, független, és okos nők vagyunk, akik többet érdemelnek. Ultimátumot adunk a pasinak, miszerint mi kapcsolatot szeretnénk, az alkalmi szex pedig nem a mi világunk, így vagy halad valamerre a dolog, vagy nem csináljuk ezt tovább.

A filmekben ilyenkor az a rész jön, amikor a pasi hirtelen megijed attól, hogy elveszíti a nőt, és mivel titkon már ő is többet érez, így teátrális giccsparádé közepette összejönnek, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. A valóságban sajnos ez sokkal ridegebb és kiábrándítóbb. A férfi nem fogja meggondolni magát, csak azért, mert döntéshelyzet elé állítottuk, csak beletörődik, hogy akkor ez ennyi volt, mi pedig ott maradunk üresen. Ám egy valami jusson eszünkbe! Elképesztő bátor lépés kilépni valamiből, amihez vagy akihez már kötődünk, a hosszútávú boldogságunk pedig mindennél többet számít, így a sírás helyett legyünk büszkék magunkra, hiszen felismertük, hogy többet érdemlünk, és valami sokkal jobb és szebb vár ránk!

Az önbizalom nem csak a külső megjelenésről szól, hanem arról is, hogy hinnünk kell önmagunkban és abban, hogy méltóak vagyunk a boldogságra. Ne hagyd, hogy egy „fuckboy” vagy bármilyen más negatív tapasztalat megkérdőjelezze ezt a hitet.

Használd ezeket az élményeket arra, hogy erősebbé válj és mélyebb önismeretre tegyél szert!

Ajánlott cikkek