Fűszeres és illatos, egészséges és nagyon izgalmas ízvilágú ez az egyszerűen elkészíthető indiai fogás, melegen ragunak, hidegen salátaként is nagyon jól működik, gyorsan elkészül, és egészen új arcát mutatja meg a karfiolnak.
Isteni finom, a kurkumától aranyló színű, fűszeres, kicsit csípős, kicsit savanykás, nagyon izgalmas ízvilágú ez az indiai joghurtos karfiol. Kimondottan egészséges és kalóriaszegény, a rostokban gazdag, alakbarát és vitamindús zöldség pikáns és illatos joghurtszószban fő, akkor igazán finom, ha nem főzzük túl, és egy kicsit még roppanós marad a karfiol.
Maga a szósz pár perc alatt megvan, utána a karfiollal még 10 perc főzés, és már tálalható is az izgalmas és nagyon finom zöldségragu – egy kis rizzsel húsmentes, könnyű, de laktató fogásnak is tökéletes, de köretként is szuper natúr sült csirkemell mellé, sőt hidegen, salátaként fogyasztva is remekül megállja a helyét.
A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!