Egyéb kategória

Indiai joghurtos karfiol

Fűszeres és illatos, egészséges és nagyon izgalmas ízvilágú ez az egyszerűen elkészíthető indiai fogás, melegen ragunak, hidegen salátaként is nagyon jól működik, gyorsan elkészül, és egészen új arcát mutatja meg a karfiolnak.

vous - 2018.12.12.
Indiai joghurtos karfiol

Isteni finom, a kurkumától aranyló színű, fűszeres, kicsit csípős, kicsit savanykás, nagyon izgalmas ízvilágú ez az indiai joghurtos karfiol. Kimondottan egészséges és kalóriaszegény, a rostokban gazdag, alakbarát és vitamindús zöldség pikáns és illatos joghurtszószban fő, akkor igazán finom, ha nem főzzük túl, és egy kicsit még roppanós marad a karfiol.

Maga a szósz pár perc alatt megvan, utána a karfiollal még 10 perc főzés, és már tálalható is az izgalmas és nagyon finom zöldségragu – egy kis rizzsel húsmentes, könnyű, de laktató fogásnak is tökéletes, de köretként is szuper natúr sült csirkemell mellé, sőt hidegen, salátaként fogyasztva is remekül megállja a helyét.

A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek