Test

Vágjatok bele az edzésbe

Egyik kezünk még a szaloncukrok között turkál, másikkal lapozzuk fel a nagyi recepteskönyvét, hogy kiválasszuk, mivel kényeztetjük a családot Szenteste, de a fejünkben már kavarognak a bűnbűnó gondolatok: tudjuk, hogy meglesz az ünnepi dőzsölés böjtje. Januártól újra az edzőterem felé vesszük az irányt, de hogy mit fogunk sportolni, azt még nem tudjuk... Horoszkópunk segítségével most megtudhatjuk, milyen sport illik hozzánk - így nem lesz szenvedés a mozgás, könnyedén lejárunk majd heti háromszor, és egy pillanat alatt ledolgozzuk az ünnepek alatt feljött plusz kilókat!

vous - 2018.12.14.
Vágjatok bele az edzésbe

Kos

Az energikus és elszánt Kosok válasszanak olyan sportot, amiben kiélhetik tüzes jellemüket és versenyszellemüket. Ezért a gyors, magas intenzitású edzések illenek hozzájuk legjobban, például a küzdősportok: a boksz, jiujitsu, kickbox. Ha még nem próbálták, itt az ideje, lehet, hogy meglesz az új szerelem!

Bika

A Bikák uralkodó bolygója a Vénusz, a szépség és szerelem jelképe. Sportok közül is részesítsék előnyben a nőies mozgásokat, a tornát, ritmikus gimnasztikát, de akár egy balett- vagy salsakurzus is ideális választás lehet.

Ikrek

Változékonyság és kíváncsiság jellemzi az Ikreket. Érdemes gyakran váltogatniuk a sportokat, mert hamar beleunnak egy-egy edzésbe, de éppen ezért lehet jó választás a HIIT, a magas intenzitású intervalledzés. Ez sokféleképpen variálható és csak rövid ideig tart – viszont teljesen lefáraszt!

Rák

A Rákok érzékenyek, empatikusak és kreatívak. A nyugalomhoz szükségük van az elme, a lélek és a test egyensúlyára – ennek megteremtéséhez pedig tökéletes a jóga.

Oroszlán

Az Oroszlánok bátrak, bevállalósak, szeretnek új dolgokat kipróbálni. Nyugodtan fedezzék fel a legújabb edzéstrendeket, legyenek bármilyen extrémek: légtornászás, bikram jóga, rúdtánc – felpezsdíti őket az adrenalin!

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
unsplash.com/Edit Sztazics
Ajánlott cikkek