Egyéb kategória

Bevállalnátok egy sminkmentes randit?

A sminkkel eltakarhatjátok a hibáitokat, viszont a bőrötöknek szüksége van arra, hogy lélegezzen, és így könnyebben regenerálódjon. A legtöbben valószínűleg otthon nem viseltek sminket, de eszetekbe jutott már, hogy egy randira smink nélkül menjetek? Egy utazó újságíró letesztelte, hogyan hat önmagára a sminkmentes randizás.

vous - 2018.12.15.
Bevállalnátok egy sminkmentes randit?

Lola Méndez utazó újságíró a Mind Bodygreen oldalán számolt be délkelet-ázsiai útjáról, melynek során teljesen lemondott a sminkről.

– Egy hátizsákból élő, teljes munkaidős utazóként nincs sok helyem a sminktermékekre, ráadásul az ázsiai párás, fülledt levegőben nem is lett volna tanácsos a sok smink – mesélte Lola.

Utazás közben úgy döntött, hogy minden nap megállja, hogy ne sminkeljen, hogy a bőrének esélye legyen lélegezni.

Természetes bőrápolót használt, ami a bőrét egészségesebbé és fiatalosabbá tette. Lola szerint, ha nem viseltek sminket, sebezhetőbbek vagytok, és a nyers, valódi önmagatokat kell, hogy mutassátok. Foltok, hegek, sötét karikák, zsíros bőr és minden.

Szerinte a legtöbb férfinak fogalma sincs arról, hogyan néz ki egy nő smink nélkül.

Ők sokszor a természetesnek ható sminkre azt hiszik, hogy az illető természetes szépség, és nem visel sminket – mondta el Lola, aki kipróbálta, milyen érzés smink nélkül randizni.

Rögeszmésen azon gondolkodtam, hogy biztosan fáradtnak tűnök smink nélkül.

Végül elengedte ezeket a gondolatokat, és egyszerűen önmagát adta, a randi partnereit pedig nem az foglalkoztatta, hogy visel-e sminket vagy sem. Ezek a randik többnyire intellektuálisan érdekesek voltak, az érdekelte a férfiakat, hogy ki Lola valójában, nem az, hogy hogy néz ki.

Lola ma már teljesen normálisnak érzi magát smink nélkül, magabiztosabb, mint valaha, és ha néha egy kis szempillaspirált vagy rúzst visel, azt önmagáért viseli, nem mások kedvéért.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek