Egyéb kategória

Nektek milyen a kisugárzásotok?

A jó megjelenés fontos, de mindannyian tudjátok, hogy nem csak a külső számít. A belső kisugárzásotok az, ami igazán hatással van másokra. Gondolkoztatok már azon, hogy vajon pozitív-e a kisugárzásotok?

vous - 2020.11.29.
Nektek milyen a kisugárzásotok?

A Mind Bodygreen szerint az a személy, akinek a kisugárzása mágnesként működik, vonzza a szenvedélyes szerelemet, a szikla szilárd barátságot, a támogató közösséget, izgalmas meghívásokat és lehetőségeket. Az a személy, akinek a kisugárzása el van nyomva, vagy teljesen ki van kapcsolva, mindent elhárít.

Honnan tudhatjátok, hogy jó a kisugárzásotok?

Tegyétek fel magatoknak az alábbi kérdéseket:

  • Igazi lelkesedéssel fogadjátok az új napot?
  • Szenvedéllyel végzitek a munkátokat?
  • Felvillanyoz titeket és hálásak vagytok mindazért, amitek van?

Ha ezekre igen a válasz, akkor működik a kisugárzásotok.

Nem számít, hogy valaki 9 vagy 90 éves, meg tudjátok mondani róla, hogy milyen a kisugárzása. Ha jó, akkor elérhetőek, kapcsolatba léphettek velük, nyitottak és tele vannak élettel. Már attól jobban érzitek magatokat, ha körülöttük vagytok. Amikor belépnek egy szobába, mindegy mit viselnek, egyszerűen sugárzik róluk a nyugalom, a báj és az öröm.

A kutatások pontosan azt igazolják, amit intuitív szinten éreztek.

Különböző tanulmányok azt mutatják, hogy jobban szeretitek az embereket, akik melegséget és mosolyt mutatnak. Ha valaki sugárzik a pozitív energiától, átvehetitek azt, és ugyanúgy érezitek magatokat. De ha tele vannak negatív energiával, akkor valószínűleg távol akartok maradni tőle.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek