Egyéb kategória

Ajándékozz te is magyar natúrkozmetikumokat – Az én 4 kedvencem

A tudatos vásárlás ugyanolyan fontos számomra a karácsonyi ünnepek közeledtével is, mint az év többi részében. Természetesen én is szeretek ajándékokat adni és kapni is, és ha éppen nem élményajándékokban gondolkodom, akkor mindenképpen olyan termékeket választok, amelyek nagy szeretettel, kis manufaktúrában készülnek, és magyar termékfejlesztők munkái.

vous - 2018.12.17.
Ajándékozz te is magyar natúrkozmetikumokat – Az én 4 kedvencem

Készítettem egy kis összeállítást nektek azokról a magyar márkákról, akiknek filozófiája illik a környezettudatos, fenntartható és natúr termékeket előnyben részesítő életstílushoz, aminek én is híve vagyok. Mindegyiket jól ismerem, régóta elégedetten használom és ha rendszeresen követitek a blogomat a YouTube-csatornán, az Instagramon és a Facebookon is, akkor ti is találkozhattatok már néhánnyal.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy ez a blogbejegyzés nem szponzorált, a karácsonyi ajándékötletek között azok a márkák szerepelnek, amiket valóban értékesnek és minőséginek tartok, és jó szívvel ajánlom őket nektek is, ha valamilyen igazán egyedi és különleges ajándékkal szeretnétek meglepni valakit. A legtöbb cég külön meglepetéscsomagokkal és kedvezményekkel készül karácsony előtt, az összeállításban ezeket is megtaláljátok.

Skin Delight meglepetéscsomagok

Az egyik kedvenc magyar arc- és bőrápoló márkám, sőt nemcsak az enyém, hanem a férjemé is. Én már hosszú ideje használom a Youth Elixir fiatalító, a Detox méregtelenítő, az Equilibrium pattanástalanító, parfümként pedig az Open Your Heart olajat, de életem párja is szerelembe esett a Rain Man borotválkozás utáni olajjal. Ugyan kellett némi győzködés ahhoz, hogy hajlandó legyen kipróbálni az addig jól megszokott after shave balzsam helyett, de nem viccelek, azóta semmi mást nem akar használni ezen kívül.

Még az arckrémet is félretette, helyette is az olajat preferálja, és hihetetlenül puha és isteni illatú azóta a bőre. A többi férfihoz hasonlóan egyébként ő sem szereti, ha érzi, hogy kent magára valamit, vagyis ha megmarad a zsíros, olajos érzet a bőrén, de a Rain Man tökéletesen beszívódik, úgyhogy ez sosem volt probléma.

Ezek az olajok szerintem nagyon különlegesek, és 100%-ban természetes arc- és testápolók. Kizárólag tiszta, bio, hidegen sajtolt növényi olajokból és kifogástalan minőségű illóolajokból készíti őket nagy szakértelemmel és sok-sok szeretettel a márka tulajdonosa, Kósa Lilla, aki személyre szabott tanácsadással is segít az olajválasztásban. Idén karácsonyra sok különleges ajánlattal is készült, így mindenki megtalálhatja a legjobban hozzá, vagy a megajándékozotthoz illő karácsonyi ajándékcsomagot.

Szállítás: 12 500 Ft felett ingyenes

A többi ajándékcsomagot ide kattintva >>> találjátok meg!

Ajánlott cikkek