Ecsetek, smink

Ezek a tél legmenőbb szépségtrendjei

Télen az ünnepekre való tekintettel is egy kicsit merészebbek lehetünk a sminkkel. Lássuk, melyek a legnépszerűbb trendek.

Fóliaszemhéj

A szemhéjfestés terén valószínűleg duvatba jön a csillogó szemhépúder, melyet különbözőféleképpen hozhatunk létre, attól függően, hogy mennyire szeretjük a csillogást. Ezt a megjelenést többnyire vizes ecsettel és metál színű festékkel, illetve csillámporral hozhatjuk létre. Nem muszáj az egész szemhéjunkat kifestenünk, kiemelhetjük csak a szem belső vagy középső részét is.

Objektum doboz

Ombrekörmök

A színátmenetes körmök népszerűsége szintén egyre nő, ha van rutinunk a körömmfestés művésetében, akkor akár magunknak is elkészíthetjük, de ha nincs, akkor inkább kérjük szakember segítségét. 

Objektum doboz

Csillogó körmök

A csillogás nemcsak a szemhéjon kap nagy szerepet, hanem a körmeinken is. A második legnagyobb körömtrend 2019-ben várhatóan a csillogó körmökre épül.

Objektum doboz

Bogyósgyümölcs-színű ajkak

A bogyósgyümölcs-árnyalatok tipikus téli színeknek tekinthetők, de jó esély van arra, hogy ezek a színek 2019-ben az egész új év folyamán elkísérnek majd minket.
 

Objektum doboz