Katalin hercegné és Meghan hercegné

Gyönyörű volt Katalin hercegné és Meghan Markle a karácsonyi misén

Régi hagyomány, hogy a királyi család december 25-én ellátogat együtt a reggeli misére. Most sem volt ez másképp, Katalin és Meghan hercegé pedig ragyogóan festettek.

Szinte az egész világ arra várt, hogy végre újra láthassák a királyi családot, azon belül is leginkább Meghan Markle-t, Harry herceget, Katalin hercegnét és Vilmos herceget. Annyi biztos, hogy nem csalódtunk, hiszen a két hercegné csodálatosan festett a reggeli misén. Meghan hercegné jövő tavaszra várja első közös gyermekét Harryvel, öltözéke pedig ehhez illően igen visszafogott volt. Ruhája sötétkék volt, kabátja és csizmája Victori Beckham kollekciójából volt, amihez csodás kalapot választott. 

Objektum doboz

Kalatin hercegné ennél kicsit merészebb összeállítást választott, ám annyi biztos, hogy egyszerűen nem képes hibázni; gyönyörű piros kabátját bordó kiegészítőkkel kombinálta, amelyek csodálatosan kihozták karcsú alakját.

Egy biztos; mindketten csakúgy sugároztak, így a karácsony egészen biztosan békében és harmóniában telt a királyi családban.