Meghan Markle

Meghan Markle legjobb „kismama ruhái” – eddig

Meghan Markle nevére kerestek rá a hírességek között a legtöbben – adta hírül a Google. Nem véletlen, hiszen a színésznő idén férjhez ment Harry herceghez, így hercegné vált belőle. Néhány hónappal később pedig kiderült, hogy Harry herceggel első gyermeküket várják. Innentől kezdve amikor csak megjelenik, mindenki arról beszél, mit visel. Mi most megmutatjuk a kedvenc Meghan Markle-féle „kismama ruháinkat” az elmúlt hónapokból.

1. 2018. december 10.

A British Fashion Awards díjátadó meglepetésvendégeként Meghan Markle mindenkit elvarázsolt Givenchy ruhájában. A félvállas estélyi még nem is keltett akkora feltűnést, hiszen Katalin hercegné és Diana hercegné is viseltek ilyet korábban, de Meghan Markle sötét körömlakkja mellett nem tudtak elmenni szó nélkül. A hercegné ráadásul folyamatosan a hasán tartotta a kezeit, ami szintén sokaknak nem tetszett vagy félreértelmezték, és azt gondolták, nem elég, hogy Meghan Markle terhes, még több reklámot szeretne a témának.

Objektum doboz

2. 2018. november 19.

Meghan Markle egy jótékonysági eseményen jelent meg Harry herceggel, és igazán nagyvonalúan bánt azokkal, akik nem tudnak betelni a gyönyörű ruhákkal.

Objektum doboz

3. 2018. október 23.

Az őszi ausztrál körút nyolcadik napján a hercegné egy gyönyörű ruhát viselt, amely pontosan megmutatta az alakját. 

Objektum doboz

4. 2018. október 31.

A fotóról nem látszódik, de ez a szoknya bizonyos szögből igazán áttetsző volt, ami sokak számára okozott meglepetést.

Objektum doboz

5. 2018. október 18.

Mióta bejelentették, hogy érkezik Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke, mindenki azt figyeli, mit visel a hercegné. Az egyik nagy kedvencünk ez a jolly joker sötétkék ruha.

Objektum doboz