Egyéb kategória

Ezeket tegyétek, hogy boldogabbnak érezzétek magatokat a bőrötökben

Az, hogy hogyan érezzük magunkat, befolyásolhatja a mentális egészségünket. Vagyis ha egy kicsit felrázzuk magunkat és teszünk azért, hogy jól, illetve jobban érezzük magunkat, akkor bizony általában az egészségünkért is tettünk, ami szintén nagyon fontos. Ha éppen egy kicsit magunk alatt vagyunk, vagy szeretnénk legalább egy kicsivel jobban érezni magunkat, íme néhány ötlet: így érezhetjük boldogabbnak magunkat a bőrünkben.

vous - 2018.12.26.
Ezeket tegyétek, hogy boldogabbnak érezzétek magatokat a bőrötökben

Adjunk hálát minden nap a legkisebb dolgokért is, ami körülvesz bennünket. Már ébredés után kezdhetjük, például adjunk hálát azért, mert egészségesek vagyunk, megvan mindkét kezünk és lábunk, vagy a családunkért, a reggeliért, hogy van mit ennünk és innunk, hogy van fedél a fejünk felett és persze mindenkinek személyre szabottan más és más juthat eszébe, amiért hálás lehet. Olyasmiért is, amik eszünkbe sem jutnak, pedig azok nélkül lényegesen nehezebben boldogulnánk a világban.

Dicsérni jó

Találkozzunk a barátainkkal, akikkel mindig jól érezzük magunkat, akik mindig feldobnak, megnevettetnek bennünket. És dicsérjük meg valakinek a valamijét. A szomszéd frizuráját, a pénztáros körmeit, a barátunk lakását, az édesanyánk vacsoráját – ne fukarkodjunk ezzel, mert adni ugyanolyan jó ezt is, mint kapni.

A cikk végét ITT tudjátok elolvasni!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek