Egyéb kategória

Céklakrémleves édesburgonyával – mindenmentesen, selymesen

Édeskés, selymesen krémes, telt ízű, könnyű, de laktató az édesburgonyával gazdagított céklakrémleves. Tele van rosttal és vitaminnal, alakbarát, és mivel kókuszkrémmel készül, vegán étrendbe is tökéletesen beilleszthető, ráadásul szuperegyszerű!

vous - 2018.12.27.
Céklakrémleves édesburgonyával – mindenmentesen, selymesen

A céklát nyersen és főve salátának, sütve köretnek is nagyon szeretjük, nagyon egészséges és filléres zöldség, ami a téli hónapokban az egyik legjobb vitaminbomba. Gyönyörű színe mindig jólesik a szemnek, már önmagában melengető, krémlevesnek készítve és forrón tálalva pedig szó szerint az! Ha édesburgonyával és egy kis kókusztejszínnel vagy -krémmel készítjük, akkor mesésen krémes, isteni finom, kellemesen édeskés.

Ha megfogadtuk, hogy hogy kicsit egészségesebb étrendet követünk, és szeretnénk tényleg könnyű, diétásabb változatban készíteni a levest, akkor érdemes kókuszkrémet használni hozzá, ami alacsonyabb zsírtartalmú, és nagyon lágy, éppen csak enyhén kókuszos az íze, teljesen selymes, homogén az állaga, és nem válik külön benne a vizesebb és zsírosabb réteg, és nagyon könnyű vele dolgozni, a leves tetejére is bátran locsolhatunk belőle.

Céklakrémleves édesburgonyával recept >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek