randi-romantika-kapcsolat-szerelem

Ezt a három dolgot fogadjátok meg 2019-re, ha társat kerestek

Ha keresitek a társatokat, akkor ahhoz igazítsátok az életeteket, amit szeretnétek elérni. Lehet, hogy azzal kezdődik a dolog, hogy több emberrel találkoztok, több randira mentek el, vagy először egy kicsit barátkoztok a szingliléttel.

Adjatok magatoknak több lehetőséget

Könnyű meggyőzni magunkat, hogy miért pattintunk le valakit, aki találkozni akar velünk. Van, amikor tényleg az intuíciónk szól, van, amikor azonban inkább a félelem beszél. Ahhoz, hogy kiderüljön, mi az igazság, érdemes egy esélyt adni az első találkozásnak akkor is, ha az illető elsőre nem tűnik álmaink lovagjának. Ki tudja, mi sülhet ki belőle.

randi-szerelem-kapcsolat-ismerkedes
Forrás:
pexels.com

Menjetek több társasági eseményre

Az ember hajlamos várni, hogy a sült galamb a szájába repüljön, és elfeledkezik arról, hogy – kevés kivételtől eltekintve – nem fog becsöngetni a lovag fehér lovon. Lehet, hogy nem árt, ha elhagyjátok a lakást, erre perre mi sem jó alkalom, mint elfogadni a meghívásokat, vagy olyan eseményeket keresni, melyek érdekesek lehetnek, és melyeken nem mellesleg romantikus jelöltek is felbukkanhatnak.

Legyetek őszinték magatokkal – és a másikkal

Fontos, hogy világosan megfogalmazzátok, mit szeretnétek. Hosszútávú elköteleződést vagy alkalmi kapcsolatot? Hogyha tisztában vagytok az aktuális érzelmi igényeitekkel, akkor könnyebben találtok partnert a vágyaitokhoz. Azonban nem árt mindezt kommunikálni is, hogy ne érjen csalódást se titeket, se a másik felet.