Egyéb kategória

Elkelt Hollywood legszexisebb pasija – 3 tudnivaló Miley Cyrus és Liam Hemsworth esküvőjéről

December 23-án összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A nagy napon készült fotókat csak nemrég tették közzé. „Vééégre!” – sóhajtottak fel a rajongók, akik évek óta várnak arra, hogy kedvenceik összekössék az életüket. De mit kell tudni a „hosszú jegyességről”, milyen volt az esküvő, honnan volt a ruha?

vous - 2018.12.28.
Elkelt Hollywood legszexisebb pasija – 3 tudnivaló Miley Cyrus és Liam Hemsworth esküvőjéről

1. Igen! Nem! Igen!

Az énekesnő 26, a színész 28 éves, történetük mégis lassan 10 évvel ezelőtt kezdődött. Liam 2012-ben kérte meg az énekesnő kezét, majd egy évvel később szakítottak és felbontották az eljegyzést. 2015-ben jöttek össze ismét. 2016 óta együtt élnek hét kutyájukkal, két malacukkal, két minilovukkal malibui otthonukban, amely a kaliforniai tűzvészben elpusztult.

Objektum doboz

2. „Tökéletes!”

A People.com – természetesen meg nem nevezett – forrása szerint az esküvő egyetlen szóval leírva, tökéletes volt. Miley és Liam mindig is ennyire kis esküvőt szeretett volna, a családdal és a közeli barátokkal együtt. A helyszín végül Tennessee-ben álló otthonuk volt.

Objektum doboz

3. És a ruha?

A menyasszonyi ruhát Vivienne Westwood tervezte, de az énekesnő nem készíttetett magának extra darabot. Ugyanez a ruha bárki számára megvásárolható a tervezőnő menyasszonyi ruha kollekciójából.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek