Egyéb kategória

Az 5 legszebb ruha a vörös szőnyegről 2018-ban

Idén sem múlt el az év vörös szőnyeges események nélkül. Mi rajongunk azokért a pillanatokért, amikor sminkesek, fodrászok, divattervezők, stylistok dolgoznak azon, hogy egy-egy világsztárt még gyönyörűbbé varázsoljanak. Az 5 kedvenc szettünk következik 2018-ból.

vous - 2018.12.28.
Az 5 legszebb ruha a vörös szőnyegről 2018-ban

1. Blake Lively

A Met-gálán komoly csatát vívott a képzeletünkben Rihanna és Blake Lively, mi végül mégis a kétgyermekes, szuperszép színésznőnek adtuk a képzeledbeli díjat. Imádjuk a stílusát, a humorát, és természetesen ezt az elképesztő Versace-ruhát is.

Objektum doboz

2. Adut Akech Bior

A 19 éves, szudáni és ausztrál felmenőkkel rendelkező modell egy Valentino-ruhában bűvölt el bennünket a Fashion Awards 2018 díjátadó gálán, amelyen Meghan Markle is tiszteletét tette.

Objektum doboz

3. Jessica Biel

Igyekeztünk nem tudomás venni arról, hogy ezen a fotón Justin Timberlake is szerepel, nem ezért került a válogatásba. Nagyon szerettük ezt a Ralph & Russo estélyit a 2018-as Emmy-gálán.

Objektum doboz

4. Kendall Jenner

Cannes-ban szinte kötelező a polgárpukkasztás, ezért szinte senkinek nem tűnik fel, ha a ruha anyaga áttetsző vagy a viselője nem vesz alá semmit (nem is tudna). Kendall Jenner maximális pontszámmal hozta a cannes-i kört.

Objektum doboz

Objektum doboz

5. Léa Seydoux

És még egy mesés pillanat a cannes-i filmfesztiválról: Léa Seydoux egy varázslatos Louis Vuitton ruhában.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek