Intim

Miről álmodik a nő?

Akár felvállaljuk, akár nem, mindannyiunknak van a fejében legalább egy olyan póz vagy szerepjáték, ami felizgat bennünket, amit ki szeretnénk próbálni. És persze a különböző helyszínek is izgalmasnak tűnnek, ezekről találtunk egy nem reprezentatív listát. Íme!

vous - 2018.12.29.
Miről álmodik a nő?

Ahogyan a férfiak, úgy mi nők is szívesen fantáziálunk arról, hogy mikor ás hogyan töltenénk el egy forró éjszakát a szerelmünkkel. Vagy egy ismerősünkkel, a leghelyesebb kollégánkkal, vagy egy elérhetetlen futballsztárral. Ezeknek az álmodozásoknak többféle módja van. Elképzelhetünk egy izgalmas pózt, amit még sosem próbáltunk ki, pedig mindig is kíváncsiak voltunk rá, hogy milyen lehet úgy szeretkezni. Vagy már kipróbáltuk, és annyira bejött, hogy alig várjuk, hogy újra abba a helyzetbe fordítsanak bennünket.

Aztán ott vannak a különböző szerepjátékok. Ebben az esetben is különböző szituációk, ruhák, kiegészítők és foglalkozások vannak, amiket szívesen átélnénk. A klasszikus villanyszerelős-pizzafutáros-rendőröstől kezdve a az olyan extrém (?) fantáziáig, mint például egy medve- vagy kutyajelmez, vagy egy virgácsos télapó.

Nézzétek meg a listát ITT!

Forrás:
unsplash.com/Ayo Ogunseinde
Címkék: #álmodozás #nő #szex
Ajánlott cikkek