Kínai horoszkóp 2017 - Ez vár rántok a Kakas évében

Ez vár mindannyiunkra a Disznó évében

A kínai asztrológiában a Kutya után a Disznó éve következik 2019. február 5-től. Ez jelentős változásokat hozhat mindannyiunk életébe.

Szerencsére a Disznó kínai jeggyel a bőség és az életöröm szimbóluma. Emellett a barátságok, az engedékenység, a szerencse is fontos szerepet kapnak majd februártól. A Disznó éve segít megtalálni az örömet a pillanatban, nem aggódni a jövő vagy a múlt miatt, elengedni a fájdalmakat, és békét találni. Ha feszült helyzettel találod szembe magad, próbálj diplomatikus és engedékeny lenni, nem kell mindenáron győzni, haragot tartani, vagy kierőltetni valamit. Pihenj, ne kapkodj, és próbálj meg mértékkel dőzsölni. A Disznó évével a hedonizmus is nagyobb szerepet kaphat az életedben, minden szempontból bőség vár rád, de ha egészségesszeretnél maradni, muszáj a kényeztetést mederben tartani. 

Azok, akik a horoszkópjuk szerint a Disznó jegyében születtek, duplán szerencsések lehetnek ebben az évben, de figyelniük kell arra, hogy ne fojtsák el magukban az érzelmeiket, és levezessék a stresszt.