Egyéb kategória

Ezt elhiszitek? Meghan Markle száraz januárt hirdetett Harry hercegnek

Az a hír járja, hogy Meghan Markle a vadászat után újabb dolgokzól tiltja el férjét. Harry herceg januártól – felesége kérésére – nem iszik alkoholt, teát és kávét. A herceg állítólag egészségesebb és fittebb, mint valaha.

vous - 2019.01.02.
Ezt elhiszitek? Meghan Markle száraz januárt hirdetett Harry hercegnek

A brit Sunday Express írt arról, hogy bennfentes források (!) szerint Meghan Markle egyre komolyabban fogja Harry herceget, aki korábban az alkoholról mondott le (hogy feleségével szolidaritást vállaljon), de most már a tea és kávé helyett is ásványvizet kortyolgat csak. A herceg tizenéves kora óta rendszeresen fogyasztott alkoholt, de ennek állítólag vége. Nagy szerepe van a változásban Meghan Markle-nek, aki állítólag arra is rávette a férjét, hogy többet sportoljon és jógázzon is.

dohányzás leszokás cigaretta

Harry után szokjatok le ti is!

A hercegre mindez egyébként pozitív hatással van: nemcsak egészségesebb és fittebb, hanem nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb is, mint korábban. Egészségesen étkezik, nem mérgezi folyamatosan a szervezetét.

Meghan Markle egyébként arra is rávette a herceget, hogy tegye le a cigarettát. Harry herceg állítólag március óta nem gyújtott rá.

Bennünket egyébként az is érdekel, vajon Meghan Markle mennyit és miben változott Harry kedvéért – ha ez megtörtént egyáltalán.

Ajánlott cikkek