lakás macska

Viszlát, rózsaarany! 2019 lakberendezési trendjeitől nektek is leesik az állatok

2019-ben elbúcsúzhatunk a rózsaarany szezonok óta tartó egyeduralmától, helyette a pink ötven árnyalatát köszönthetjük. Meglepő módon saját magunk után a bútorainkat is bársonyba öltöztethetjük. Nézzük azt a hat különböző irányvonalat, amely nagy szerepet kap a lakberendezésben 2019-ben. Hátha valamelyikbe ti is beleszerettek!

1. Keverjétek a fémeket!

Az addig rendben, hogy a rózsaaranynak búcsút intünk, de higgyétek el, van élet utána: a trendeket felvázoló szakemberek szerint a különböző fémeket most nyugodtan helyezhetjük egymás mellé is. Jól mutat majd az arany az ezüsttel, az ezüst a bronzzal vagy a rézzel. Ráadásul a fémes felületek jól illenek a fafelületekhez is.

Objektum doboz

2. Bár – otthon

Konyhasziget helyett otthoni bárt terveznek manapság a legmenőbb lakberendezők. Lássuk be, ez valószínűleg kevés lakásban tűnik majd fel itthon, de számítsatok rá, hogy a minibárok is egyre népszerűbbek lesznek az otthonokban.

Objektum doboz

3. Rózsaszín mindenhol

Bár a millenuimi rózsaszín ideje leáldozott, és ma már a Z sárga a legmenőbb árnyalat, azért a lakberendezésbe képes volt visszakúszni a pink ezer árnyalata. Ezek egyébként egymás mellett is gyönyörűen mutatnak.

Objektum doboz

4. Drágakő és féldrágakő árnyalatok

Rubin, zafír, ametiszt, smaragd – ha eddig csak ékszerként gondoltatok rájuk, érdemes tágítanotok a látóhatárotokat. Ezek a színek ugyanis gyönyörűen mutatnak a tágas és fényes terekben. Ha van rá lehetőségetek, próbáljátok ki őket.

Objektum doboz

5. Virágorgia a pincétől a padlásig

A virágmotívumokban tobzódhatunk majd 2019-ben. A falakon kívül a szőnyegeken, a padlón, a búrotszöveteken is ott lesznek majd – a bevállalósaknál egyszerre mindenhol. A “Kevesebb, több” szabálya itt nem érvényesül.

Objektum doboz

6. Bársonyba burkolva

Az utóbbi fél évben egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott a bársonyborítású bútorok és falfelületek (!) iránt. Ha nektek is bejön a bársony, de nem tudjátok nagy mennyiségben elképzelni az otthonotokban, csempésszétek a lakásotokba díszpárna vagy puff formájában.

Objektum doboz