Quentin_Tarantino

Botrányos sztárinterjúk, amik nem úgy végződtek, ahogy várták

Interjút készíteni mindig bizonytalan: nem tudjuk, milyen formában lesz aznap a sztár, ha pedig olyan kérdést teszünk fel neki, amitől kiborul, hát, jó kis botrányba keveredhetünk.

Quentin Tarantino

Amikor Krishnan Guru-Murthy elkezdett arról beszélni, Tarantino filmjei mennyire erőszakosak, a sztár kiborult. Először csak nem válaszolt, aztán ordítozott egy sort, de amikor normális kérdést tettek fel neki, megint normálisan viselkedett.

Objektum doboz

Robert Downey Jr.

A színészről rég tudni, hogy nem bírja, ha börtönéveit emlegetik. A Channel 4 News újságírója, Krishnan Guru-Murthy mégis rákérdezett – a színész viszont egész elegánsan oldotta meg a dolgot. Kimentette magát a sajtósával botrány nélkül, és kész.

Objektum doboz

Samuel L. Jackson

A  színészt nagyon gyakran összekeverik Laurence Fishburne-nel. Ettől általában dühös lesz, de ez a harag segített neki megkapni a Ponyvaregénybeli szerepét. A riporter, aki elkövette ugyanezt a bakit, már nem úszta meg. 

Objektum doboz

Helen Mirren 

A színésznővel fiatal korában készítettek interjút. Mirren meglepően elegánsan reagált az újságíró direkt provokatív, sőt, szexista kérdéseire.

Objektum doboz