Egyéb kategória

Sült zabkása csokisan, a kényeztető szuperreggeli

A zabkása az elmúlt években az egyik legnépszerűbb reggelivé lépett elő az egészségesebben étkezők körében, de valljuk be, azért elég unalmassá tud válni, ha nem variáljuk egy kicsit. Ez a csokis sült változat különlegesebb, de egyáltalán nem bonyolult, és olyan finom, hogy akár sütinek is beillik.

vous - 2019.01.10.
Sült zabkása csokisan, a kényeztető szuperreggeli

Ráérősebb reggelekre családi napindítónak elképzelni sem lehet jobbat, mint a sült zabkása, de akár uzsonnának, desszertnek is tökéletes, ha csokisan készítjük. Ez a változat pépesített érett banánnal készül, nincs benne se cukor, se tojás, se zsiradék, a banánpüré veszi át ezek szerepét, és növényi tejjel is tökéletesen működik, így laktózérzékenyek vagy vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

Isteni finom, hűvös napokon kimondottan jólesik, és sok gyümölccsel és aprított csokival felturbózva még inkább szerethető.

Nagyon egyszerű és gyors az összeállítása, csak a sütés igényel némi időt, de akár előző este is megsüthetjük, mert nemcsak melegen, de hidegen is nagyon finom. A tetejére most fagyasztott eper és málna került, de más bogyós gyümölcs is jól passzol hozzá, érdemes többféle változatban kipróbálni!

Sült zabkása csokisan – recept >>>

Forrás:
Depositphotos

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek