házasság esküvő lánykérés

Hologramot és pizzát is vettek már feleségül

A tökéletes feleségről és házasságról mindenkinek más a véleménye. Ezek a férfiak azonban már túlléptek a józan ész határain...

Egy 22 éves orosz férfi például egy aranyos kis ceremónia keretében feleségül vett egy pizzát. Az oroszországi Tomszk városában élő fiatalembermegunta az egyedüllétet, kiábrándult a nőkből, és úgy véli, az étel iránti szeretete legalább tartós. „A pizza nem utasít el, és nem árul el, viszont igazán őszinte hozzád, és tisztel - mondta. A ceremóniát persze egy pap sem vállalta el, csak egy pizzéria, de ők még mini fátylat is vittek a pizzának. 

Modern menyecske

A 35 éves,  japán Kondo Akihiko egy animációs filmekben létező kíber-celebet, Miku Hacunét vett el feleségül - írja a Japantimes. A pizzás esethez hasonlóan jogi értelemben ez sem számít esküvőnek, de a férfi mégis boldogan rendezett egy egész ceremóniát, és hívott meg vendégeket. A férfi állítása szerint már tíz éve szerelmes Miku Hacunéba, olyannyira, hogy otthonában megtalálható egy Gatebox-eszköz is, amelyben szerelmét hologram formában látja is. Sőt: a hologram képes egyszerű beszélgetések lefolytatására is. Ezért történhetett meg élő szóban a lánykérés, míg a hologram annyit kért vőlegényétől, hogy óvja és szeresse őt. Kondo tudja, hogy ez egy előre beprogramozott válasz volt, de ez sem zavarja, mert ez a furcsa kapcsolat nagyon boldoggá teszi.

Objektum doboz