Egyéb kategória

Hátra arc, vissza a repülőtérre: Ezeket az utasokat okkal nem engedték fel a járatukra

A repülőről ritkán kísérnek le utasokat még az indulás előtt: ha ezt megteszik, arra alapos okuk van. Ezek az utasok vállalhatatlanul viselkedtek, miközben észre sem vették, hogy szabályokat sértenek.

vous - 2019.01.17.
Hátra arc, vissza a repülőtérre: Ezeket az utasokat okkal nem engedték fel a járatukra

Persze vannak, akik nem tehetnek róla,hogy méreteiknél fogva egyszerűen nem férnek el a turistaosztályon. Így járt a 215 cm magas orosz röplabdajátékos, és ez a szabály érvényes az extrém túlsúlyosokra is: vagy két jegyet vesznek, vagy ha nem férnek el együlésben, nem szállhatnak fel.Ám más oka is lehet a visszautasítsának: egy  chicagói férfinak kilógott a hátsója a nadrágjából, és hiába kérték, nem volt hajlandó felöltözni, nem is szállhatott fel – írja az Independent

Egy amerikai férfi a karácsony környéki őrületben viselkedett eszementként. Azért kellett leszállítani a gépről, mert kiakadt azon, hogy a stewardessek két alkalommal is  boldog karácsonyt kívántak neki – ő erre őrjöngéssel válaszolt. Egy másik utas láthatatlan lepkét kezdett el üldözni a Los Angeles – Honolulu járaton, amik szerinte egy utas zsebéből repültek ki az utastérbe. A férfit nem lehetett leállítani a nagy lepkekergetésben, ráadásul furcsa viselkedése miatt többen azt hitték, bombát rejteget. 

Egy másik alkalommal egy négytagú család maradt le a repülésről a születésnapi torta miatt. Hosszas vita után sem tudtak megegyezni az utaskísérőkkel, hová rakják a hatalmas dobozban tárolt édességet a gépen. Miután sehogy sem fért el, a család pedig vitába keveredett a személyzettel, inkább a tortával együtt kellett levonulniuk a gépről.

Címkék: #botrány #repülő
Ajánlott cikkek