Egyéb kategória

Otthagyva a nagyvárost dzsungelbe költözött a szerelem kedvéért egy brit anyuka

Mari Muench brit anyuka átlagos életet élt: betöltötte az ötvenedik életévét, dolgozott, gyereket nevelt. Ám egy ponton megállt, számot vetett addigi életével, és valami teljesen másba kezdett.

vous - 2019.01.17.
Otthagyva a nagyvárost dzsungelbe költözött a szerelem kedvéért egy brit anyuka

Ez egy szimpla szerelmi történet: az essexi Mari Muench beleszeretett az amazóniai dzsungelben élő Patricio Jipa sámánba, s most boldogan élnek Ecuadorban – írja a BBC. Ám ez mégsem volt ilyen egyszerű. A gokart üzletet vezető Mari feladta állását, és nyaralni indult Dél-Amerikába. Mari a patakok, lagúnák, erdők földjén találta magát  kilenc napnyi járásra a legközelebbi nagyobb településtől. Itt találkozott Patricio-val. Amikor a sámán meglátta, tudta, hogy ő az a nő, akiről még 15 éves korában látomása támadt. Az ismerkedést viharos szerelem követte, Mari is érezte, hogy ott fog élni a férival, és lesz egy gyermekük. 

Bár az asszony egy időre visszament a városba, szerelmük nem enyhült. Ma már együtt laknak az esőerdőben egy Patricio által ápített kunyhóban, s valóban született egy gyermekük. A kutlúrális különbségek egyértelműek közöttük, de alkalmazkodnak egymáshoz. Nincsenek nagyon emberek körülöttük, a legközelebbi szomszéd 40 percnyi sétára lakik. Lányuk ma már hatéves – írja a Dailymail

Ajánlott cikkek