Beütött a baj? Ha elrontotta a fodrász a frizurátokat, mentsétek meg a helyzetet a tippjeinkkel Molnár Viola Anna

Jótékony ügyért sem szabad megszegni a szabályokat?

Niamh Baldwin anyukája még mindig nehezen hiszi el, mi történt:  14 éves lánya jótékony célokra felajánlotta a haját, ám emiatt az iskolában megbüntették.

Niamh Baldwin levágatta hosszú szőke haját, hogy karácsonyra a rákos gyerekeknek parókákat gyártó Little Princess Trust-nak adományozza - írja a Metro.

Szülei támogatták az ötletet, a tanárok azonban nem. Niamh olyan iskolába jár, ahol a lányok nem viselhetnek rövid hajat, a fiúknál meg az a szabály, hogy egy bizonyos pontnál nem lehet rövidebb a hajuk.. Persze már itt felmerül a kérdés, milyen jogon szabályozza az iskola tanulói hajviseletét ilyen szigorú módon? 
A Mounts Bay Academy-nál azonban ragazkodnak a szabályzathoz, és semmilyen okból nem tesznek kivételt. A szinte teljesen levágatott hajjal megjelent lányt azonnal elkülönítésre ítélték "hibája" miatt. Niamh édesanyja szerint a büntetés igazságtalan, lánya  mindig is gondoskodó, udvarias, jó képességű gyerek volt, aki nagyon is bátor dolgot vitt véghez, hiszen ebben a korban minden gyereket kiemelten foglalkoztat a kinézete.