szeplős pasi

Nézd, micsoda sármőr lett ebből a visszahúzódó fiúból!

A 21 éves Gwilym Pugh sikeres biztosítási vállalkozást vezetett otthonából.  Az otthon ücsörgés és néhány sérülés megakadályozta abban, hogy egészségesebb életet éljen. 

Pugh félénk, visszahúzódó lelki alkat, akinek társadalmi élete akkoriban igen szegényes volt - írja a Boredpanda. A férfi végül 127 kilósra hízott, hiszen edzeni sem tudott.

Objektum doboz

Egy nap elment a fodrászához, aki azt javasolta neki, növessze meg a szakállát. Ez nemcsak jól állna neki, hanem még autentikusabbá tenné  a népzenét játszó bandába tartozó zenészt. A férfi elhatározta, hogy akkor már megszabaduil egészségtelen életmódjától és a túlsúlyától is. A legnagyobb lépés az volt, hogy feladta napi 9-10 órás ücsörgésssel járó állását. 

Objektum doboz

Diétázni és sportolni kezdett ,amíg negyven kilót le nem dobott. Amikor a közösségi oldalakra is felregisztrált, az új külső hamar modellszerződést hozott. 

Objektum doboz

Pugh ma a londoni AMCK Models ügynökségnek dolgozik, nívós márkákat képvisel, és jól érzi magát. A képek magukért beszélnek, ide kattintva nézhetsz meg belőlük még többet.