Egyéb kategória

Nézd, micsoda sármőr lett ebből a visszahúzódó fiúból!

A 21 éves Gwilym Pugh sikeres biztosítási vállalkozást vezetett otthonából.  Az otthon ücsörgés és néhány sérülés megakadályozta abban, hogy egészségesebb életet éljen. 

vous - 2019.01.19.
Nézd, micsoda sármőr lett ebből a  visszahúzódó fiúból!

Pugh félénk, visszahúzódó lelki alkat, akinek társadalmi élete akkoriban igen szegényes volt – írja a Boredpanda. A férfi végül 127 kilósra hízott, hiszen edzeni sem tudott.

Objektum doboz

Egy nap elment a fodrászához, aki azt javasolta neki, növessze meg a szakállát. Ez nemcsak jól állna neki, hanem még autentikusabbá tenné  a népzenét játszó bandába tartozó zenészt. A férfi elhatározta, hogy akkor már megszabaduil egészségtelen életmódjától és a túlsúlyától is. A legnagyobb lépés az volt, hogy feladta napi 9-10 órás ücsörgésssel járó állását. 

Objektum doboz

Diétázni és sportolni kezdett ,amíg negyven kilót le nem dobott. Amikor a közösségi oldalakra is felregisztrált, az új külső hamar modellszerződést hozott. 

Objektum doboz

Pugh ma a londoni AMCK Models ügynökségnek dolgozik, nívós márkákat képvisel, és jól érzi magát. A képek magukért beszélnek, ide kattintva nézhetsz meg belőlük még többet.  

Ajánlott cikkek