divat

6 alapdarab 2019-re – Ezekre biztosan támaszkodhattok

Trendek jönnek, trendek mennek, de léteznek olyan alapdarabok, amelyek évek óta velünk vannak. Érdemes felismerni, hogy nem új ruhákat kell venni, hanem ezeket egy kicsit másképp – a 2019-es trendeknek megfelelően – viselni, kombinálni. Így lehettek egyszerre divatosak és tudatosak.

1. Kötött kardigán

Szinte mindenkinek a szekrényében ott lapul egy kötött kardigán, amit szezonokkal ezelőtt vásárolt vagy turkált valahol. Tavasszal farmerrel és fehér pólóval viselhetitek farmer- vagy (mű)bőrdzseki helyett. Az idei trendek a minél hangsúlyosabb ujjakat követelik meg. Ha nagyon vágytok erre, kezdjétek el fűzni a nagyit, hogy tanítson meg benneteket kötni tavaszig.

Objektum doboz

2. Fekete harisnyanadrág

És mellé fekete cipő. Ez a kombó ugyanis végtelen hosszúságúvá varázsolja a lábaitokat. A fekete harisnya lehet vastagabb is, de a vékony, áttetsző darabok még elegánsabbak – a kérdés, milyen hatást szeretnétek elérni. A vastagabb darabok előnye, hogy kevésbé mennek tönkre, könnyebben javíthatók, megvarrhatók.

Objektum doboz

3. Minden farmer, ami nem skinny

Szóval irány a turi, a padlás, a szekrény mélységes mélye: a skinny mellett próbáljátok ki és viseljétek a többi fazont is.

Objektum doboz

4. Blézer

Évek óta trend, mindig kicsit változik, de egy klasszikus blézerrel 2019-ben egyszerűen nem lőhettek mellé.

Objektum doboz

5. Oldalzsebes nadrág

Ajajajaj! Bizony, bizony, az oldalzsebes nadrág ismét visszatért, tele van vele az Instagram, az inluencerek imádják, ami azt jelenti, hogy ti is vágyni fogtok rá hamarosan. Nincs más tippünk, csak az, hogy kezdjétek el elővadászni a régebbi darabjaitokat. Hátha megvan még az a 10-15 évvel ezelőtti nadrág.

Objektum doboz

6. Bokacsizma

A bokacsizmát egészen egyszerűen nem lehet kiütni: mindent vitt. Rövidnadrággal, szoknyával, ruhával, farmerrel… mindenhogy jól mutat – csak az ideális jolly joker fazont kell megtalálni, ami nemcsak minden ruhadarabotokhoz, hanem a stílusotokhoz is passzol.

Objektum doboz